Studio Spijk

De drijvende krachten achter Studio Spijk zijn wij, Roos en Nathan van der Tuin. Samen zijn we goed voor ruim 40 jaar aan ervaring op het gebied van keukens en interieurstyling. En hebben we goede samenwerkingen opgebouwd met leveranciers, interieurbouwers en vaklui in de afwerking. 

Roos heeft haar opleiding afgerond aan de TU Delft Faculty of Architecure, Interior, en gebruikt haar kennis voornamelijk voor het ontwerpen en visualiseren van keukens en interieurs. Nathan heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het bouwen en plaatsen van keukens en interieurs. En daardoor een haarscherp oog voor wat werkt en wat niet werkt. Dit zorgt ervoor dat we een ijzersterk duo vormen waardoor we in staat zijn om klanten optimaal te begeleiden van concept tot volledige inrichting en styling.  

Bij Studio Spijk kom je niet terecht in een enorme showroom, maar in een ontwerpstudio. . De studio is efficiënt ingericht en voorzien van alle materialen die gebruikt kunnen worden om jouw droomkeuken te realiseren. Hier wordt ook het 3D ontwerp gemaakt van de nieuwe keuken. 

Bij Studio Spijk nemen we de tijd om te luisteren naar jouw en je persoonlijke wensen. Er is geen druk om te beslissen of te tekenen. Daar houden we niet van, al 25 jaar niet. 

Background block