Ontwerp

Bij Studio Spijk gaan we voor maatwerkoplossingen. Daarvoor nemen we eerst een aantal stappen met je door. De stappen zijn als volgt te omschrijven 

  1. Bepalen van de keukenstijl en de specifieke wensen
  2. Het ontwerpen van de opstellingen in samenhang met de keukenruimte
  3. Het ontwerpen van het aftimmerwerk voor plafond, ombouw 
  4. Het bepalen van de materialen voor kasten en werkblad
  5. Het bepalen van de spoelbak, kraan, boiler
  6. Het uitzoeken van de apparatuur en accessoires

In onze studio hebben we alle materialen voor handen om je te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn. Het belangrijkste is echter tijd. We nemen de tijd voor je.  

Nadat we tot een ontwerp zijn gekomen, visualiseren wij je droomkeuken. De kleuren en de te gebruiken materialen kunnen we ook nog een keer ter plekke bij je thuis bekijken. Op die manier zien we hoe de kleuren uitkomen met het licht in de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Mocht je meer advies willen over styling van overige ruimtes, dan kunnen wij je ook daar mee helpen. Bekijk snel wat de kosten voor stylingsadviezen zijn.

Inmeten van de keuken

Voordat we een keuken in productie nemen, meten wij deze eerst van tevoren in. We meten de ruimte in waar de nieuwe keuken geplaatst dient te worden. We maken ook een leidingschema voor je zodat je weet waar de leidingen geplaatst moeten worden. En desgewenst regelen wij dat ook voor je.  

De oude keuken dient verwijderd te zijn voordat we komen. Ook hier kunnen we je mee helpen. Een tip. De oude keuken kan eventueel nog geld waard zijn. Biedt hem aan via een tweedehands site en wellicht verdient u op die manier uw tegelwerk weer terug.   

Montage en afwerking

De montage van de keuken neemt normaliter een volledige dag in beslag. We beginnen in de ochtend en controleren eerst alle goederen voordat we over gaan tot montage. Het aansluiten van de apparatuur nemen wij ook voor onze rekening. We zorgen ervoor dat de keuken stofvrij wordt opgeleverd en we nemen alle afval weer netjes mee zodat dit op een milieuvriendelijke manier afgevoerd wordt.  

Het schilderen en het plaatsen van tegels gebeurt altijd achteraf. We kunnen van tevoren een advies geven over de mogelijkheden en ervoor zorgen dat dit soort werkzaamheden van tevoren vastgelegd worden. Op deze manier kan je de planning goed op elkaar afstemmen.  

Bij Studio Spijk gaan we verder dan alleen het verkopen en monteren van keukens. Wij kunnen je volledig ontzorgen. 

Als laatst controleren we samen de keuken en wensen wij u veel kookplezier toe. 

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?