Verbouwen

Bij de aanschaf van een keuken is het een goed idee om op voorhand samen met ons te bespreken wat uw verbouwplannen zijn voor uw keuken. Naast het plaatsen van keukens hebben wij jaren ervaring met renovaties en verbouwingen.

We kunnen je goed adviseren wat jouw mogelijkheden zijn zodat je voor geen enkele onaangename verrassingen komt te staan. We overlopen samen met je wat er allemaal moet gebeuren. We komen daarom eerst vrijblijvend bij je langs om de huidige keukenruimte te bekijken en jouw plannen te bespreken. We geven je advies en denken met je mee en bekijken goed wat ervoor nodig is om je plannen om de keuken te verbouwen te realiseren.

Bij de keuze voor de vloer is er een grote diversiteit aan beschikbare materialen voor keukenvloeren, zoals natuurstenen tegels, keramische tegels, parket etc. Misschien wil je liever de huidige vloer behouden, dat kan natuurlijk ook. Ook hierin kunnen we je goed adviseren.

Met de afwerking van wanden en het plafond kan je alle kanten op. Een mooi verlaagd plafond of tegels, stucwerk, pleister of strips we kunnen het allemaal voor je regelen.

Met Studio Spijk heb je één bedrijf voor al je verbouwingen. Dat heeft voor jou alleen maar voordelen. Doordat we alle verbouwingen zelf uitvoeren, samen op zoek gaan naar de beste oplossingen en garant staan voor de kwaliteit van de uitgevoerde werken, verlies je geen tijd, energie en geld. Je hoeft niet meer te werken met diverse aannemers en hebt daardoor maar één aanspreekpunt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?